Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 VIAȚA DIECEZEI 

Admitere 2024 la Facultatea de Teologie Romano-Catolică din Iași

Facultatea de Teologie Romano-Catolică din cadrul Universității "Alexandru Ioan Cuza din Iași" anunță că în perioada 15-20 iulie 2024 va avea loc prima sesiune de admitere pentru anul academic 2024-2025. Se pot înscrie, indiferent de vârstă, cei care au diploma de bacalaureat, respectiv de licență și doresc să-și continue formarea profesională, intelectuală, umană și spirituală la prima universitate modernă a României.

Pentru anul academic 2024-2025, Facultatea de Teologie Romano-Catolică oferă absolvenților de liceu, cu diplomă de bacalaureat, două programe de studii universitare pentru ciclul de licență (https://www.ftrc.uaic.ro/admitere-2024-studii-universitare-de-licenta/)

- Teologie Romano-Catolică Asistență Socială - 3 ani

- Teologie Romano-Catolică Pastorală - 4 ani

și, pentru cei cu diplomă de licență, un program de studii pentru ciclul de master (https://www.ftrc.uaic.ro/admitere-2024-studii-universitare-de-masterat/)

- Teologie romano-catolică practică și misionară - 2 ani

Programul de studii Teologie Romano-Catolică asistență socială pregătește asistenți sociali, consilieri în probleme sociale, mediatori sociali, pedagogi în licee seminariale, consilieri și referenți culturali în așezămintele bisericești, documentariști, lucrători în sistemul social public și privat, asistenți de cercetare, cercetători, funcționari publici.

Programul de studii Teologie Romano-Catolică pastorală pregătește asistenți pastorali pentru cultul romano-catolic, profesori pentru învățământul religios primar și secundar, experți în probleme ale minorităților religioase, asistenți de cercetare, cercetători, funcționari publici.

Programul de studii Teologie Romano-Catolică Practică și Misionară pregătește preoți pentru cultul romano-catolic, profesori pentru învățământul religios liceal, experți în probleme ale minorităților religioase, asistenți de cercetare, cercetători, funcționari publici.

Informații mai detaliate se pot obține de pe situl facultății (www.ftrc.uaic.ro) și de la secretariatul Facultății de Teologie Romano-Catolică: Bd. Carol I, nr. 11, 700506-Iași; telefoane: secretariat: 0232/201115, decanat: 0232/201114, e-mail: ftrc@uaic.ro.

Vă așteptăm cu drag!

Conf. univ. dr. pr. Ștefan Lupu,
decan
Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat