Librăria on-line
  Introducere
  Înscriere
  Identificare
  Coș cumpărături
  Index edituri
  Index titluri
  Index autori
  Oferta librăriei
  Noutăți
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 LIBRĂRIA ON-LINE PRESA BUNĂ 
 
Bine ați venit la Librăria on-line "Presa Bună"!

Nu mai puțin de 1148 de cărți (și nu numai) vă așteaptă în librăria noastră. Comandarea de cărți este acum extrem de simplă. La fel cu a număra 1,2,3:

Vă înscrieți ca membru. Acest pas îl faceți o singură dată, asigurându-vă prin aceasta posibilitatea de a comanda cărți. Indicați o singură dată adresa dv., iar apoi, de fiecare dată când veți comanda cărți, vom ști la ce adresă să le trimitem. Datele dv. rămân confidențiale și vi le puteți modifica în orice moment!

Vă identificați cu numele de utilizator și cu parola alese de dv. la înscriere. Acest pas îl faceți de fiecare dată când doriți să comandați cărți. Desigur librăria poate fi explorată de oricine, chiar și fără a fi înscris sau identificat. Prin identificare vom ști unde să trimitem comanda dv.: la adresa pe care ați indicat-o când v-ați înscris.

Alegeți cărțile pe care le doriți. Printr-o simplă apăsare a butonului "Adaugă în coș", cărțile vor fi adăugate într-un coș de cumpărături virtual, ușor de manevrat, în care puteți elimina cărți sau modifica numărul de exemplare. Când ați terminat cumpărăturile, dați click pe "Pregătește comanda" și, dacă totul este în regulă, pe "Trimite comanda".

Restul este treaba noastră: comanda ajunge prin email la noi. În maxim 15 zile va fi onorată și un colet cu cărțile dorite va fi trimis către dv. Veți primi o notificare de la oficiul poștal de care aparțineți și, pentru a ridica pachetul, va trebui să plătiți contravaloarea cărților și a cheltuielilor de expediție. Este posibil ca notificarea să nu vă sosească; de aceea, sunteți rugați să urmăriți la oficiul poștal sosirea coletului, în așa fel încât acesta să nu fie returnat.

IMPORTANT > Pentru comenzile de cărți în afara granițelor României, după ce ați făcut alegerea cărților prin sistemul normal al Librăriei on-line Presa Bună, pe care îl au la dispoziție și cei din țară, trebuie să completați și următorul Formular. Pentru comenzile de cărți cu destinație în afara granițelor, contravaloarea comenzii trebuie achitată anticipat.

Sunteți gata să intrați în librărie? Aveți mai jos cele mai recente achiziții ale Librăriei "Presa Bună". Puteți folosi, de asemenea, meniul lateral pentru a căuta o carte după editură, după titlu sau după autor. Dacă vreți să studiați în tihnă oferta de carte, mergeți în meniu la "Oferta librăriei" de unde, cu un simplu click, puteți primi în câteva secunde oferta integrală sau doar noutățile.

* * *

Aceste materiale, în limita stocului disponibil, pot fi procurate prin comandă (cu plata taxelor poștale aferente expedierii):

Din Librăria "Presa Bună":

  • prin poștă: Librăria "Presa Bună", Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26; 700064-Iași;
  • prin telefon și WhatsApp: 0770.477.565: de luni până vineri, între orele 9.00 și 19.00; duminica, între orele 10.00 și 18.00
  • prin e-mail: libraria@ercis.ro
  • prin Internet: www.ercis.ro/libraria

* * *

Vă invităm să accesați pagina "Noutăți editoriale" pe www.ercis.roUrmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat