Lumina Creștinului
  Introducere
  Ultimul număr
  Arhiva 2023
  Arhiva 2022
  Arhiva 2021
  Arhiva 2020
  Arhiva 2019
  Arhiva 2018
  Arhiva 2017
  Arhiva 2016
  Arhiva 2015
  Toți anii
  Căutare
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 LUMINA CREȘTINULUI 
- Pentru tineri -

A învins sora Cristina

"Acum să spunem împreună un Tatăl nostru"

Sora Cristina Scuccia l-a învins în finală, la "The Voice of Italy", cu 62 % din preferințe, pe concurentul rock-hair din formația Pelu, Giacomo Voli. Când a strigat de pe scenă: "Și acum să ne rugăm împreună Tatăl nostru", invitând publicul să se țină de mână, un fior a străbătut prin întreaga sală. Momente de panică, surpriză, disconfort. J-Ax a avertizat: "Așa, eu și Pelu luăm foc!"

Sora a reamintit tuturor că este călugăriță. În ciuda faptului că luni de zile a fost văzută pe scenă, sora a fost aceeași. Mulțumind lui Dumnezeu pentru acel dar, a cerut să sărbătorească în singurul mod pe care-l știa: în rugăciune. Este mărturia la care mulți dintre cei care au transformat vocea sorei Cristina în "The Voice of Italy" se așteptau.

"Cu siguranță, nu sunt obișnuită cu acest ritm, așa că acum mă întorc la prioritățile mele: rugăciune, trezirea dis-de-dimineață, slujire în școală. Viitorul este în mâinile Providenței, nu-mi este foarte clar în acest moment pentru a vorbi despre el", a spus sora Cristina întâlnindu-i pe reporteri și fotografi după victorie, având-o lângă ea pe maica superioara Agata, fiind cu ea de la început.

Sora, de asemenea, a răspuns cu privire la conținutul unui ipotetic disc: "Versurile mele vorbesc despre iubire, despre situații reale și păstrează un limbaj potrivit pentru a ajunge la toată lumea". Și la întrebarea dacă este planificat un turneu mondial, a răspuns simplu: "Face parte din viitor, prin urmare este în mâinile Providenței. Evanghelizarea nu va lipsi, vom merge și în piețe pentru a-l proclama pe Dumnezeu". Cristina a clarificat, de asemenea, că "aspectul economic nu este preocuparea mea, singurul meu scop a fost de a veni aici și a spune: "L-am întâlnit pe Isus", nu mă aștept la nimic altceva" (După Aleteia, 6 iunie 2014).

Pr. Cornel Cadar



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat