Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 VIAȚA DIECEZEI 

Iași (catedrală): Invitație la concertul "La umbra Crucii" al Coralei "Viventi"

Corala "Viventi" va susține concertul "La umbra Crucii" în Catedrala "Adormirea Maicii Domnului" din Iași duminică, 24 martie 2024, de la ora 19:00.

Într-o lume plină de zgomot și agitație, există momente rare când sufletul nostru găsește liniștea și înălțimea în adorarea divină. Un astfel de moment va fi oferit într-un mod unic prin concertul de muzică religioasă intitulat "La umbra Crucii", care va avea loc duminică, 24 martie, la ora 19:00, în Catedrală Romano-Catolică "Adormirea Maicii Domnului" din Iași.

Sub îndrumarea tânărului dirijor Florin David, student la Universitatea Națională de Arte "George Enescu" din Iași (UNAGE), la clasa conf. univ. dr. Bogdan Cojocaru, Corala "Viventi", avându-l ca solist pe Iustin Platon, va fi acompaniată la pian de Andreea Antonică și la violoncel de către Dalia Farcaș, oferindu-vă un spectacol muzical de excepție. Acești tineri artiști aduc cu ei pasiunea și dăruirea pentru muzică, pregătindu-se să vă conducă într-o călătorie emoționantă prin sunete și melodii cu un profund caracter spiritual și meditativ.

Concertul va fi prezentat cu grație și profesionalism de către Gabriela Enășescu, oferindu-vă o conexiune autentică cu fiecare interpretare și cu fiecare moment al serii. Fiecare notă muzicală și fiecare cuvânt rostit vă vor ghida către contemplarea adâncă a misterului crucii și a jertfei mântuitoare a lui Cristos.

Cu bucurie și entuziasm, vă invităm să vă alăturați nouă în această experiență profundă și emoționantă, unde Corala "Viventi" va interpreta un repertoriu vast și emoționant de cântece religioase. Acești tineri minunați, pasionați de muzică și de frumos, au pregătit cu dăruire și devotament un program care să ne ajute să pătrundem în misterul morții și învierii Domnului.

Concertul "La umbra Crucii" este o pregătire spirituală deosebită pentru sărbătoarea Învierii, desfășurându-se în Duminica Floriilor, moment de mare însemnătate în calendarul creștin. Prin intermediul acestui eveniment, dorim să vă purtăm pe un drum al contemplării și al reflecției, să vă conducem până sus pe Golgota, în umbra Crucii, pentru a medita asupra jertfei mântuitoare a lui Cristos.

Intrarea este liberă, iar toți cei dornici sunt invitați să participe și să se bucure de această experiență spirituală profundă. Vă îndemnăm să veniți alături de noi și să vă lăsați purtați de armonia și profunzimea acestui concert, care să vă umple inimile de pace și de bucurie înaintea sărbătorii Învierii.

Vă așteptăm cu drag!

Alin Sabău




Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat