Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 VIAȚA DIECEZEI 

Barticești: Jubileu de 25 de ani de viață consacrată în Congregația "Slujitoarele Iubirii Milostive"

Cu mare entuziasm și recunoștință, în ziua de duminică, 24 septembrie 2023, Congregația "Slujitoarele Iubirii Milostive", alături de Fiii Iubirii Milostive, Laicii Iubirii Milostive, locuitorii din comunitatea Barticești și invitați speciali din diverse comunități, au sărbătorit cu bucurie jubileul de argint al sorei Cecilia Radavoiu, marcând astfel 25 de ani de devotament și sacrificiu în slujba credinței.

Evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă solemnă și plină de căldură, în cadrul Sfintei Liturghii de mulțumire, alături de un număr însemnat de preoți care au concelebrat. Cuvintele de învățătură transmise de părintele predicator Petru Tamaș au stârnit inspirație în rândul adunării, îndemnându-i să se uite dincolo de conflicte și nemulțumiri, concentrându-se asupra șanselor oferite de Dumnezeu și asupra misiunii esențiale de a ne iubi unii pe alții.

Reafirmarea solemnă a angajamentului a devenit o amintire vie, ce a străbătut întregul parcurs al celor 25 de ani de devotament, începând cu ziua consacrării. Acest moment special a rămas adânc înrădăcinat în inimi, păstrându-se ca un far luminos ce a ghidat fiecare pas pe calea slujirii și sacrificiului.

Sora Cecilia a adus un moment de mulțumire față de toți cei prezenți la sărbătoare, preoți, familie, prieteni, comunitate, familia călugărească și în mod special părintelui paroh Marius Săbău pentru frumoasa colaborare și susținere.

Părintele paroh Marius a ținut să-i mulțumească sorei Cecilia pentru frumoasa slujire și mărturie în comunitatea Barticești și întregii congregații pentru misiunea desfășurată prin intermediul Surorilor Iubirii Milostive prezente în mijlocul nostru.

În mijlocul buchetelor de flori și al cuvintelor pline de frumusețe, sora Cecilia s-a bucurat de un moment de dans pregătit cu entuziasm de copiii din comunitatea Barticești. Acest dans a adăugat o notă de veselie și bucurie în atmosfera deja plină de emoție a sărbătorii.

Mulțumim Domnului pentru cei 25 de ani de dăruire și fidelitate a sorei Cecilia, pentru vocația primită de a trăi și mărturisi Iubirea Milostivă.

Slujitoarele Iubirii Milostive
și personalul Centrului de zi "Maica Speranța"

* * *

Mai multe imagini de la acest eveniment puteți vedea în Albumul foto: 24 septembrie: Barticești: Jubileu de 25 de ani de viață consacrată în Congregația "Slujitoarele Iubirii Milostive"


 

lecturi: 2.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat