Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 VIAȚA DIECEZEI 

ERCIS FM: Interviu cu PS Claudiu-Lucian Pop, despre Ziua Comunicațiilor Sociale

În cadrul ediției difuzate vineri, 27 mai 2022, a emisiunii "Dimineți împreună", realizată de Alexandra Măriuț la postul de radio ERCIS FM al Diecezei de Iași, invitat prin telefon a fost PS Claudiu-Lucian Pop, episcop de Cluj-Gherla, responsabil cu mass-media în cadrul Conferinței Episcopilor din România (CER), cu care a vorbit despre Ziua Comunicațiilor Sociale (29 mai 2022).

Interviul poate fi ascultat pe pagina de facebook a postului de radio ERCIS FM: www.facebook.com/ercisfm.ro.

Ovidiu Bișog

* * *

Radio ERCIS FM a fost lansat pe platforme on-line la 19 martie 2021, în sărbătoarea Sfântului Iosif, Patronul Bisericii Universale, putând fi recepționat on-line pe www.ercisfm.ro, prin aplicațiile ERCIS FM de pe telefoanele mobile (cu Android sau iOS), dar și prin playerele de pe calculator sau telefoane mobile (link-urile pentru toate playerele, pe site-ul: ercisfm.ro) sau telefon, apel telefonic cu tarif normal/minute naționale 0315040409.

Abonații firmelor de cablu TV DIGI (din 20 decembrie 2021) și cei ai UPC-Vodafone (din 31 ianuarie 2022) au posibilitatea să asculte radioul ERCIS FM în zona posturilor de radio de pe televizor. În localitățile Tuta, Târgu Trotuș și Viișoara, ERCIS FM se aude și pe rețeaua de cablu TV KODAN TV, la fel, și în Pildești se aude pe rețeaua locală de cablu TV OVIAND SAT. Pentru a fi recepționat acest post de radio poate fi nevoie de o rescanare a programelor de pe televizor, fiind posibil să fie găsit și pe un alt canal decât cele specificate. Cei care încă nu recepționează ERCIS FM la televizorul propriu pot să ceară furnizorului de cablu acest lucru, pentru ca să facem apoi împreună demersurile tehnice/legale în acest sens.

Din ziua de 28 noiembrie 2021, Radio ERCIS FM, vocea catolicilor din Moldova, poate fi auzit și pe frecvențe radio FM, din municipiul Piatra Neamț (89,8 Mhz) și municipiul Roman (88,3 Mhz) și împrejurimile acestora.

Pe pagina Facebook a radioului (https://www.facebook.com/ercisfm.ro), ascultătorii pot fi la curent cu programul și noutățile radio. Pe aplicațiile ERCIS FM pe telefoane și pe site-ul radioului (www.ercisfm.ro) pot fi reascultate multe dintre emisiunile difuzate, sub formă de podcasturi.


 

lecturi: 231.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat