Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Viețile sfinților


adevăratele modele de viață se găsesc aici


 VIAȚA DIECEZEI 

Iași: Invitație la concert de muzică religioasă în catedrală

Joi, 26 mai 2022, la ora 19.30, în Catedrala Romano-Catolică "Sfânta Fecioară Maria, Regină", va avea loc Concertul de Muzică Religioasă "Jubilate Deo", susținut de Corul Universității Naționale de Arte "George Enescu" din Iași. Concertul va fi transmis de postul de radio ERCIS FM și preluat de televiziunea Angelus TV.

Sub bagheta dirijorului, conf. univ. dr. George Dumitriu, și acompaniați la pian de lect. univ. dr. Mădălina Busuioc, corul va interpreta mai multe lucrări, atât ale compozitorilor români, cât și internaționali, dintre care îi putem aminti pe: Gheorghe Dima, Ioana Ghica-Comănești, Vinicius Grefiens, Vasile Spătărelu ș.a.

Concertul va fi transmis la Radio ERCIS FM, care poate fi ascultat pe frecvențe radio în municipiul Piatra Neamț și împrejurimi - 89,8 Mhz și în municipiul Roman și împrejurimi - 88,3 Mhz, în rețelele de cablu TV: TV Digi (RCS & RDS) - canalul 1016; TV UPC-Vodafone - canalul 888 (sau 1888); pe site-ul oficial: www.ercisfm.ro; prin aplicațiile pentru telefoanele cu (Android sau iOS), site-ul acestui radio oferind și linkurile necesare pentru diferite programe pe calculator sau telefon, prin intermediul cărora se va putea asculta ERCIS FM. Pe pagina Facebook a radioului, credincioșii pot fi la curent cu noutățile acestui post de radio.

Acest eveniment muzical va fi transmis în direct și prin sistemul de transmisiuni video on-line al Episcopiei de Iași: pe site-ul Episcopiei la adresa www.ercis.ro/media, pe pagina de Facebook (www.facebook.com/ercis.ro) și pe canalul YouTube (www.youtube.com/ercisro). Va fi preluat și pe televiziunea națională catolică Angelus TV.

*

La emisiunea "Dimineți împreună" din 24 mai 2022, la ERCIS FM, Alexandra Măriuț l-a avut invitat pe conf. univ. dr. George Dumitriu (dirijor) cu care a vorbit despre acest concert.


 

lecturi: 611.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat