Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Viețile sfinților


adevăratele modele de viață se găsesc aici


 VIAȚA DIECEZEI 

Caritas: Scrisoare de mulțumire

Pentru a sprijini activitățile din cele două centre rezidențiale, Centrul de Plasament "Sfântul Iosif" din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași și Centrul de plasament de tip rezidențial "Sfânta Maria" din Barați (Bacău), în bisericile din Dieceza de Iași a fost organizată la inițiativa Caritas o colectă caritativă în cea de-a doua duminică din Advent, 5 decembrie 2021. Pr. Iosif Iacob, director al Secțiunii Activități Socio-Caritative din cadrul Episcopiei de Iași, adresează mulțumiri pentru generozitatea cu care preoții și credincioșii au răspuns acestui apel.

Cucernici părinți,
Dragi credincioși,

Cu speranță în Domnul, că bucuria așteptării Mântuitorului care vine în mijlocul nostru în sărbătoarea Crăciunului este deja prezentă în sufletele dumneavoastră, vă aducem alese mulțumiri pentru contribuția oferită cu ocazia colectei din a doua duminică din Advent, așa cum viața, credința și puterile au permis fiecăruia. Mulțumim preoților, care s-au implicat, și credincioșilor pentru sprijinul pe care l-ați oferit beneficiarilor Centrului de Plasament "Sfântul Iosif" din Iași și celor de la Casa de Copii "Sfânta Maria".

Donațiile dumneavoastră vor fi folosite în vederea susținerii creșterii și educării beneficiarilor din cele două centre. Acestea sunt instituții non-profit, care se susțin din venituri proprii și donații, fiecare ajutor este de un real folos pentru susținerea activităților. După cum știți misiunea centrelor este aceea de a acționa durabil pentru susținerea socială a copiilor și adolescenților care provin din familii dezavantajate social, oferindu-le condiții pentru viață decentă (găzduire, hrană, produse vestimentare, servicii de consiliere).

Vă mulțumim pentru că ați investit și credeți în aceste persoane! Rezultatele lor se văd în prezent și sperăm că se vor vedea și pe viitor.

Cu bucurie, dragoste creștină și nădejde, vă purtăm în rugăciunile noastre și ne dorim ca Domnul să vă dăruiască împlinire și bucurie sfântă!

Să aveți un Crăciun binecuvântat!

Sărbători fericite!

Cu recunoștință,
Pr. Iosif Iacob,
director al Secțiunii Activități Socio-Caritative


 

lecturi: 617.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat