Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Viețile sfinților


adevăratele modele de viață se găsesc aici


 VIAȚA DIECEZEI 

Iași: Invitație la cel de-al XXV-lea Concert de Crăciun al corului "Juvenes Ecclesiae"

Al XXV-lea Concert de Crăciun al corului de tineri "Juvenes Ecclesiae" al Catedralei Catolice din Iași va fi prezentat în Catedrala "Sfânta Fecioară Maria, Regină" duminică, 19 decembrie 2021, începând cu ora 19.00. Transmisiunea în direct este realizată de ERCIS Media, ERCIS FM și Radio Iași, fiind preluată și de Angelus TV.

Crăciunul este invitația pe care ne-o face cerul de a ne bucura de frumusețea unui Dumnezeu iubitor de oameni, dornic să locuiască în mijlocul nostru în chipul unui Prunc născut în ieslea Betleemului. Corul "Juvenes Ecclesiae" vrea să ofere cea mai frumoasă expresie a bucuriei Nașterii Domnului: Concertul de colinde.

Voci tinere, vibrante și înălțătoare, adunate în armonie de sunet și cuvinte, vor să ofere a 25-a ediție a Concertului de Crăciun, duminică, 19 decembrie 2021, în Catedrala "Sfânta Fecioară Maria, Regină" din Iași.

Soliști vor fi: Sabina Gurgu, Ana Veronica Mihoc, Andreea Miler, Lidia Mădălina Chicet, Brigitta Celina Mateeș, Iuliana Monica Susanu, Alexandru Neculaeș, Eduard Benedic și Emilia Ioana Petruț - 5 ani - invitat. Alături de coriști va fi Orchestra "Tineri Interpreți Ieșeni". La orgă va interpreta Octavian Bișoc.

Accesul în catedrală se va face conform normelor sanitare în vigoare, prin purtarea măștii de protecție și păstrarea distanței fizice.

Fiecare corist și mai ales dirijorul Maximilian Husaru te invită să fii prezent la acest concert de excepție.

"Gaudete! Christus natus est!"

Pr. Cristian Diac

* * *

Concertul va fi transmis de către echipa ERCIS Media în direct prin sistemul de transmisiuni video on-line al Episcopiei de Iași: pe site-ul Episcopiei la adresa www.ercis.ro/media, pe pagina de Facebook (www.facebook.com/ercis.ro) și pe canalul YouTube (www.youtube.com/ercisro).

Radio ERCIS FM (radioul Diecezei de Iași) poate fi ascultat pe frecvențele de unde ultrascurte (FM): 89,8 Mhz în municipiul Piatra Neamț (și împrejurimi) și 88,3 Mhz - în municipiul Roman (și împrejurimi); on-line prin site-ul oficial: www.ercisfm.ro; pe pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/ercisfm.ro; prin aplicațiile pentru telefoanele cu Android sau iOS, site-ul acestui radio oferind și linkurile necesare pentru diferite programe pe calculator sau telefon, prin intermediul cărora se poate asculta acest post de radio. ERCIS FM poate fi ascultat și prin apel telefonic la numărul de telefon 031 50 40 40 9 (tarif normal național pentru telefon fix).

Televiziunea ANGELUS TV poate fi urmărită în rețeaua de cablu a operatorului DIGI (RCS&RDS), având site-ul www.angelustv.ro.

Concertul va fi transmis în direct la Radio Iași (www.radioiasi.ro - AM: 1053 kHz; FM: 90,8 MHz la Rarău; 94,5 MHz la Huși și 96,3 MHz la Iași).

TVR Iași va difuza concertul în zilele următoare.


 

lecturi: 1603.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat