Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 VIAȚA DIECEZEI 

Invitație pentru completarea chestionarului "Glasul tău în Biserică" (24 iunie - 30 iunie 2021)

Episcopia Romano-Catolică de Iași derulează o inițiativă care are ca obiectiv elaborarea unui proiect pastoral diecezan care să corespundă realității poporului lui Dumnezeu. În cadrul acestui demers un rol important îl are acest chestionar, intitulat "Glasul tău în Biserică". El urmărește să adune reflecții și experiențe pentru a asculta mai mult glasul comunității și pentru o mai largă cunoaștere a realității pastorale din Dieceza de Iași. Sunt importante părerile și sugestiile tuturor pentru ca Biserica locală să poată aplica îndemnul "să mergem împreună", pe care Sfântul Părinte Papa Francisc ni l-a lăsat moștenire tuturor la Iași pe 1 iunie 2019. Atunci, printre altele, urmașul Sfântului Petru ne spunea: "Duhul Sfânt îmbrățișează diferențele dintre noi și ne dăruiește puterea de a deschide drumuri de speranță dând ce-i mai bun din noi [...] astăzi este rândul nostru să dăm mărturie și să ne decidem să semănăm. Nu putem aștepta s-o facă alții; este rândul nostru. Noi suntem responsabili! Este rândul nostru!"

Pentru a putea merge cu adevărat împreună vă adresăm rugămintea de a completa următorul chestionar. Fiecare răspuns este valoros și va ajuta Biserica să își îndeplinească misiunea cu o reînnoită responsabilitate. Este o ocazie potrivită pentru a face auzit propriul glas și, totodată, pentru a reflecta asupra propriei vieți de credință.

Vă rugăm să îl completați până la data de 30 iunie 2021. Timpul necesar completării chestionarului este de circa 20 de minute.

În eventualitatea că ați primit deja solicitarea completării chestionarului, vă rugăm să nu îl completați decât o singură dată.

Chestionarul poate fi completat dând clic aici sau parcurgând întrebările din varianta de mai jos. Formularul este disponibil și la adresa www.ercis.ro/chestionar.

Vă mulțumim pentru disponibilitate!

Pr. Daniel Iacobuț
responsabil al Secțiunii Pastorație


 

lecturi: 3209.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat