Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 VIAȚA DIECEZEI 

Caritas: Conferința de lansare a proiectului "A.C.C.E.P.T - acțiuni concrete în comunitate, educație pentru toți" va fi la Huși

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași, în calitate de beneficiar, împreună cu partenerii săi: Primăria Municipiului Huși, Asociația Filantropia Ortodoxă Huși și Școala Gimnazială "Ion Creangă" Huși anunță conferința de lansare a proiectului "A.C.C.E.P.T - acțiuni concrete în comunitate, educație pentru toți", ce va avea loc miercuri, 2 iunie 2021, ora 13.30, la Școala Gimnazială "Ion Creangă" din municipiul Huși, județul Vaslui

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea și implementarea de măsuri integrate pentru îmbunătățirea calității vieții pentru un număr de 910 de persoane din comunitatea marginalizată din mun. Huși, jud Vaslui, în conformitate cu obiectivele specifice stabilite de Grupul de Acțiune Locală Huși - Comunitate Incluzivă.

Obiective specifice:

Creșterea gradului de integrare pe piața muncii pentru un număr de 600 persoane și creșterea gradului de ocupare pe piața muncii și stimularea ocupării pe cont propriu a unui număr de 200 persoane aparținând comunității marginalizate din mun. Huși prin oferirea de măsuri integrate de ocupare: informare, consiliere, formare profesională și mediere ocupațională, în perioada de implementare a strategiei.

Dezvoltarea serviciilor educaționale, socio-educaționale și culturale pentru un număr de 170 de copii din comunitatea marginalizată și serviciilor comunitare pentru un număr de 140 de adulți din comunitatea marginalizată, în perioada de implementare a strategiei.

Creșterea gradului de implicare activă a populației în viața socială pentru soluționarea problemelor cu care se confruntă comunitatea marginalizată din mun. Huși, pe perioada de implementare a proiectului.

Proiectul "A.C.C.E.P.T - acțiuni concrete în comunitate, educație pentru toți", cod SMIS: 139987, se va implementa în perioada 16.04.2021-15.12.2023 și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, Apel: POCU/717/5/1/Reducerea numărului de comunități marginalizate (romă și non-romă).

Cu acest prilej, participanții vor afla detalii legate de obiectivele proiectului, activitățile derulate și rezultatele așteptate în urma implementării acestuia.

Mai multe informații privind acest proiect, puteți obține la numărul de telefon 0729.550.049, e-mail contact@caritas-iasi.ro, persoană de contact Mariana Ursan, manager proiect.

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași


 

lecturi: 616.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat