Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Viețile sfinților


adevăratele modele de viață se găsesc aici


 VIAȚA DIECEZEI 

Adunarea Generală parohială a Acțiunii Catolice în Dieceza de Iași

Până duminică, 18 octombrie 2020, fiecare asociație parohială a Acțiunii Catolice în Dieceza de Iași se va întruni în Adunarea Generală parohială în cadrul căreia va fi ales noul Consiliu parohial.

Dragi acționari,

Ne aflăm în perioada de promovare a Acțiunii Catolice cu tema "Alege să fii ACtiv!", perioadă de pregătire pentru noul an asociativ printr-o relansare a vieții asociației, atât la nivel parohial, cât și la nivel diecezan. Consiliul Diecezan a lansat pe mijloacele media propuneri de activități adaptate specificului celor trei sectoare: copii, tineri și adulți, activități care urmăresc să readucă în atenția membrilor și simpatizanților misiunea și activitatea asociației Acțiunea Catolică.

Fiecare început de an asociativ este caracterizat și de alegerea noului consiliu parohial care să coordoneze, în colaborare cu asistentul spiritual parohial, activitățile asociației parohiale. Felicităm parohiile care au desfășurat deja aceste alegeri, iar în situația în care acestea nu au avut loc, vă încurajăm ca până duminică, 18 octombrie 2020, fiecare asociație parohială să se întrunească în Adunarea Generală parohială în cadrul căreia va realiza alegerile noului Consiliu parohial, conform normelor din Anexa 1. Noul președinte ales este rugat să completeze și să trimită tabelul din Anexa 2 la adresa actiuneacatolica@gmail.com. Documentele pe care trebuie să le completați le găsiți pe site-ul www.aciasi.ro/.

Încredințăm Acțiunea Catolică mijlocirii Sfântului Iosif, patronul nostru spiritual, și Sfintei Fecioare Maria, regina Acțiunii Catolice, și îi rugăm să ne fie alături în următorul an asociativ! Implorăm de la Duhul Sfânt darurile sale pentru ca activitățile și alegerile pe care le realizăm să fie spre gloria lui Dumnezeu!

Cristina Mare,
președinte diecezan


 

lecturi: 695.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat