Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 VIAȚA DIECEZEI 

Barticești: Activități recreative și educative dedicate copiilor în vacanța de vară

Slujitoarele Iubirii Milostive În colaborare cu Parohia Barticești au organizat În  perioada  18-24 iunie 2018, la Casa Maica Speranța, activități recreative, distractive și educative pentru copiii din Barticești.

Scopul acestor activități a fost dorința de a oferi tuturor copiilor posibilitatea  de a-și petrece timpul liber Într-un mod cât mai placut și folositor,  de a se bucura de o perioadă frumoasă În această vacanță de vară. Ei au răspuns printr-o participare numeroasă și activă.

Copiii au participat la diferite activități, cum ar fi: atelier de cusături, desene artistice și decorative, jocuri sportive, dansuri, concursuri pe diferite teme educative.

Pentru a marca cei 25 de ani de prezență și de slujire a Slujitoarelor Iubirii Milostive În Romania, a fost prezentată copiilor viața fericitei Maica Speranța cu un filmuleț si o cateheză.

Apoi am avut deosebita  bucuria de a-l avea printre noi pe Preasfințitul Piero Coccia, arhiepiscop de Pesaro și mitroplit al Regiunii Marche, din Italia, care cunoaște foarte bine Familia Iubirii Milostive, precum și pe fondatoarea acesteia, fericita Maica Speranța. Văzând foarte mulți copii și entuziasmul lor, s-a bucurat foarte mult și a cerut rugăciuni pentru dieceza Excelenței Sale.

Putem spune, cu mare bucurie, că tot ceea ce facem și organizăm la mănăstire pentru copii beneficiază de o formare spirituală și umană după motoul nostru „Totul din iubire”.

Mulțumim pr. paroh Alois Moraru pentru colaborare, Încredere și sprijinul acordat  În organizarea și desfășurarea acestor activități.

Mulțumim tuturor tinerilor și laicilor Iubirii Milostive care au făcut ca activitățile să fie atractive și să stimuleze capacitățile fiecărui copil În parte.

Ne dorim ca aceste activități să fie benefice atât pentru copiii care au participat, dar și organizatorilor să le fie o experiență utilă pentru viitor.

Slujitoarele Iubirii Milostive

* * *

Mai multe imagini de la acest eveniment puteți vedea în Albumul foto: 18-24 iunie: Barticești: Activități recreative și educative dedicate copiilor în vacanța de vară


 

lecturi: 43.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat