Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Viețile sfinților


adevăratele modele de viață se găsesc aici


 VIAȚA DIECEZEI 

Traian: "Cu familia la Emaus". Invitație la întâlnirea de primăvară a familiilor

În perioada 21-22 aprilie 2018, la Centrul "Gaudium et Spes", de la Traian, va avea loc întâlnirea de primăvară a familiilor cunoscută deja sub denumirea "Cu familia la Emaus". Tema aleasă pentru această ediție este: "Despre comunicare în familie".

Printre invitații de seamă se vor număra: Florin Constantin, fondator al grupului de divertisment "Divertis", care va ține o conferință despre ceea ce înseamnă comunicarea între soți, cu un accent particular pus pe umor; surorile Patricia-Georgiana Lauș și Luiza-Maria Lauș, interprete de folclor din zona Iași, poeta Daniela Bulai Martișcă.

Programul începe în ziua de 21 aprilie, cu prânzul de la ora 12.00, va continua cu intervenția domnului Florin Constantin, cu momentul de destindere propus de cele două surori interprete, cu o conferință propusă de către Oficiul pentru Pastorația Familiei pe tema întâlnirii, cu sfânta Liturghie, cina, un moment de împărtășire și rugăciunea de seară.

Ziua de 22 aprilie va debuta cu rugăciunea de dimineață, micul dejun, lansarea cărții "Când inima se roagă", Sfânta Liturghie solemnă, prânzul și încheierea.

Pot participa familii întregi (părinți și copii), dar și persoane singure. Va fi asigurată asistența copiilor cu personal calificat pe întreaga durată a întâlnirii.

Contribuțiile sunt cele propuse de Centrul "Gaudium et Spes", respectiv: 75 lei pentru o persoană adultă și 30 lei pentru copiii de la 10 la 18 ani. Sub 10 ani e gratis. Prețul include cazarea și masa.

Se va putea participa doar printr-o înscriere prealabilă, la adresa de e-mail: feliciantiba@yahoo.com sau la telefoanele: 0785/828857; 0744/407260 sau prin înscrierea directă la Centrul "Gaudium et Spes", la pr. Adrian Faraoanu (tel. 0766/323384) sau prin e-mail, la adresa: gaudiumetspestraian@gmail.com.

Pr. Felician Tiba
Oficiul pentru Pastorația Familiei


 

lecturi: 15.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat