Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Viețile sfinților


adevăratele modele de viață se găsesc aici


 VIAȚA DIECEZEI 

Filmul "Tărâmul Mariei" va fi lansat și în Dieceza de Iași

"«Tărâmul Mariei»... un film de excepție, care ne prezintă într-un mod deosebit iubirea pe care Dumnezeu o are față de fiecare dintre noi", regizat de Juan Manuel Cotelo, va rula și în cinematografele din România. În Dieceza de Iași, filmul va fi lansat la Piatra Neamț și la Botoșani. Lansarea oficială va fi la București, vineri, 8 decembrie 2017, ora 20.00, la Cinema Europa. Alte lansări au fost anunțate la Cluj și Timișoara.

La Botoșani, va rula la Cinema Unirea, în zilele de 8, 10, 12 și 14 decembrie 2017, la ora 17,00, iar în zilele de 9, 11 și 13 decembrie, la ora 19.00.

La Piatra Neamț, va rula la Cinema Dacia, începând din 8 decembrie, ora 17.00, fiind reluat sâmbătă și duminică, 9 și 10 decembrie, la ora 13.30.

Lista actualizată a tuturor sălilor care vor proiecta acest film este publicată pe site-ul oficial, în limba română: http://www.taramulmariei.com/vrei-sa-l-vezi/romania/

Biletele pentru aceste proiecții pot fi cumpărate la casieria cinematografelor sau online de pe https://eventbook.ro/event/search?term=marys+land

Cu titlul original "Mary's Land", cunoscut și cu versiunea în spaniolă, "Tierra de María", filmul "Tărâmul Mariei" are o durată de 111 minute, fiind produs în Spania în anul 2013. Site-ul oficial în limba română al filmului este www.taramulmariei.com, unde poate fi urmărit și un scurt montaj video de prezentare ("trailer"), fiind prezentată și distribuția. Filmul are și o pagină în limba română pe Facebook: https://www.facebook.com/infinitomasunoromania/.

Ovidiu Bișog

*

"«Tărâmul Mariei» este un film spaniol regizat de Juan Manuel Cotelo, același regizor care a produs filmele documentare «Ultima Cima» și «Footprints». «Tărâmul Mariei» nu este doar un film splendid, ci și o modalitate foarte atractivă de evanghelizare, pentru că propune în mod amiabil, o reflecție despre adevărul și frumusețea credinței creștine, invitând la rugăciune intimă, fără să ne limităm doar la a teoretiza despre credință.

Filmul combină ficțiune și realitate și vorbește despre iubirea pe care Dumnezeu o are față de fiecare dintre noi. În el se povestește despre un agent, Avocatul Diavolului, care primește o nouă misiune: să-i investigheze fără frică, pe cei care încă mai au încredere în rețetele cerului. El trebuie să afle dacă Dumnezeu, Fecioara Maria sau diavolul sunt doar basme sau dacă sunt reali. De-a lungul căutării, agentul se întâlnește cu mărturii de la persoane care au trăit departe de Dumnezeu și care au decis să se apropie de El.

Filmul a fost lansat deja în 30 de țări cu un succes extraordinar. În doar 3 luni a depășit 60.000 de spectatori în Spania, răspândindu-se în 100 de orașe spaniole datorită cererii publicului. În șase luni a ajuns la 140 de săli. În SUA, a fost lansat doar în trei săli, iar succesul a provocat ca CINEMARK să-l proiecteze în 20 de orașe americane. În Italia, a adunat mai bine de 80.000 spectatori. În Polonia, s-a transformat într-un fenomen care a depășit 130.000 spectatori. În Ecuador a împlinit opt luni consecutive în cinematografe. Mai bine de 100.000 de urmăritori în rețelele sociale ale filmului. Filmul este prezent în cele mai importante rețele de cinema din America și Europa. Anul acestea, «Mary's Land» a ajuns la 200 de cinematografe în Germania. S-a lansat în Elveția și Austria cu mii de spectatori. La 27 octombrie a fost lansat în Irlanda și în curând va fi și în Japonia.

România este țara numărul 31 unde va fi lansat «Tărâmul Mariei». Premiera va avea loc la București, în data de 8 decembrie, ulterior va fi lansat în Cluj, Piatra Neamț și Botoșani".

(http://www.radiomaria.ro/2017/11/27/filmul-taramul-mariei-ajunge-si-in-romania/)

*

"A fost odată, Dumnezeu. Și-am încălecat pe-o șa, și v-am spus povestea mea.

Adio, Tatăl Nostru. Adio, ființe cerești. Dacă nu vă vedem, nu vă credem. Am decis să trăim ca și cum nu ați exista.

Totuși... milioane de persoane continuă să vorbească cu Isus zilnic, pe care-l numesc «Frate». Și cu Fecioara Maria, pe care o numesc «Mamă». Ei cred că toți suntem copiii lui Dumnezeu și de aceea îl numesc "Tată".

Avocatul Diavolului primește o nouă misiune: să-i investigheze, fără frică, pe cei care încă mai au încredere în rețetele Cerului. Sunt niște escroci? Au fost și ei înșelați la rândul lor? Dacă descoperim că totul este fals, viețile noastre vor rămâne la fel. Dar dacă... nu este un simplu basm?"

(http://www.taramulmariei.com/sinopsis/)

*

Trailer TARÂMUL MARIEI from infinitomasuno.org on Vimeo.


 

lecturi: 95.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat