Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Viețile sfinților


adevăratele modele de viață se găsesc aici


 VIAȚA DIECEZEI 

Iași: Invitație la spectacolul caritabil "Un dar de Crăciun"

Pentru a-i sprijini pe copiii din Maikona (Kenya), Asociația "Sharing Love" organizează spectacolul caritabil "Un dar de Crăciun" care va avea loc în ziua de 17 decembrie 2016, la ora 16.00, la Biblioteca Centrală Universitară "Mihai Eminescu" din Iași.

Eveniment își propune să ajute pe unii dintre cei mai săraci copii ai acestei lumi, copii care trăiesc foarte izolați, fără resurse materiale și în condiții extrem de sărăcăcioase, despre a căror soarta nu se știu prea multe.

Cu ajutorul misionarilor români care își desfășoară activitatea la Maikona, asociația "Sharing Love" din Iași încearcă să creeze o punte de legătură între prietenii din România și oamenii acelor meleaguri îndepărtate.

Se spune că, de Crăciun, oamenii devin mai sensibili față de semenii lor. Credem că această sensibilitate vine tocmai din faptul că Crăciunul este sărbătoarea iubirii lui Dumnezeu pentru oameni. Pruncul Isus se naște sărac tocmai pentru a ne arăta ce este iubirea. Așadar, vă invităm, împreună să strecurăm un strop de iubire în sacul Moșului pentru copiii lumii!

Alături de noi și de copiii din deșertul Chalbi va fi, ca întotdeauna, tânărul artist ieșean Alexandru David, care va picta în direct și va pregăti câteva surprize foarte speciale. Programul artistic va fi susținut de Corul de copii "Juniorii Operei" al Operei Naționale Romane din Iași (prof. dirijor Raluca Zaharia) și de alți tineri artiști și prieteni talentați: Liviu Scripcariu, Sabina-Maria Hultoana, Carmen Lorena Acatrinei, Alina Apostoaie, Andreea Daria Dumitriu, Vladimir Cantemir, Nicole Ispir, Martina Ciulla, Luca Bulai, Filip-Anton Giurgilă, Francesca Giurgilă, Thomas Andrici și Maria Luisa Andrici.

Evenimentul va fi moderat de doamnele jurnaliste Maura Anghel ("Evenimentul") și Diaconiuc Raluca Daria ("Radio Iași").

Organizatorul evenimentului este asociația "Sharing Love" în parteneriat cu BCU Iași, Centrul de Promovare Turistică din Iași și Pensula unui copil în sprijinul altor copii.

Costul unui bilet (45 lei) este echivalent cu valoarea unui dar care va fi oferit unui copil din deșertul Chalbi, în ziua de Crăciun. Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe pagina www.facebook.com/SharingLove.

Pentru rezervări, puteți scrie pe adresa sharing_love112@yahoo.com sau la tel. 0748/952707. Biletele se vor achita în ziua evenimentului, între orele 15.30-16.00.

Ștefan Andrici


 

lecturi: 46.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat