Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Viețile sfinților


adevăratele modele de viață se găsesc aici


 VIAȚA DIECEZEI 

Ajutați ca Radio Maria să ajungă în cât mai multe case

Pentru ca Radio Maria să ajungă în cât mai multe case am fost sesizați că există posibilitatea și pentru cei care sunt abonați prin cablu la UPC. E de-ajuns să telefoneze, să depună cereri la sediile acestei companii sau să trimită email la adresa contact@upc.ro.

Doamna Paula Bișoc din Botoșani ne-a semnalat că a încercat să obțină introducerea postului Radio Maria în grila de programe a companiei de cablu tv. UPC. În acest sens a scris prin email la adresa contact@upc.ro: "Se mai pot adăuga posturi radio la meniul Radio pentru cei care au MediaBox? Pentru celelalte confesiuni religioase aveți programe TV, pentru catolici nu aveți nimic! Dacă se poate vă rog să adăugați în lista de programe radio postul Radio Maria".

Răspunsul din partea UPC, printre altele, spune: "Vă asigurăm că vom ține cont de sugestia dumneavoastră privind introducerea postului Radio Maria în grila noastră și că aceasta va fi inclusa în planurile noastre pentru viitor. În măsura în care înregistrăm solicitări în acest sens și din partea altor clienți, sperăm să o soluționăm favorabil".

Așadar, dacă sunteți clienți UPC, este suficient să solicitați introducerea în grila de programe a Radioului Maria (la cel mai apropiat sediu UPC, prin telefon: 031.1000.872 sau prin e-mail: contact@upc.ro).

Între timp Radio Maria poate fi ascultat în Moldova pe frecvența 12687 MHz (prin intermediul DIGI), pe frecvența 89,6 FM (în zona Bacăului) și 1485 AM (în zona Romanului), sau online prin www.radiomaria.ro.

Fără a fi nevoie de internet sau receptor radio, postul Radio Maria poate fi ascultat și prin intermediul oricărui telefon, fix sau mobil (orice model, nu neapărat smartphone), apelând numărul 031/5040405. Tariful este normal pe minut, echivalent tarifului pentru minute naționale al rețelei din care apelați. Nu este un număr cu suprataxă, nu sunt alte costuri suplimentare.

La 25 martie 2016, Radio Maria a împlinit 10 ani de transmisie în România. Din catedrala romano-catolică din Iași primele transmisii în direct au început în luna aprilie 2009. La 21 noiembrie 2009 a fost inaugurat studioul regional de la Iași, iar la 17 octombrie 2014 cel de la Bacău. La 10 decembrie 2015 s-a inaugurat releul de la Rotunda, județul Neamț.

Oficiul pentru Comunicații Sociale


 

lecturi: 14.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat