Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Viețile sfinților


adevăratele modele de viață se găsesc aici


 VIAȚA DIECEZEI 

Iași: "Cupa Prieteniei" 2015

Invitație la fotbal pentru tinerii din Iași

"Cupa Prietenia", sub egida căreia se desfășoară campionatul de fotbal pentru tinerii catolici din zona Iași, a ajuns deja la a VIII-a ediție. Evenimentul se va derula în lunile aprilie și mai la complexul sportiv aparținând Seminarului "Don Orione" din Iași, șoș. Rediu Tătar, nr. 21c.

Inițiatorii acestei competiții (Episcopia Romano-Catolică de Iași, Parohia "Sfântul Anton de Padova" din Iași și Seminarul "Don Orione" din Iași) își propun ca în felul acesta mișcarea sportivă, respectiv, fotbalul, să contribuie la o mai bună cunoaștere și apropiere a tinerilor între ei, la apărarea și promovarea valorilor creștine în lumea sportului.

Invităm în continuare până vineri, 17 aprilie 2015, pe toți tinerii iubitori de sport să se înscrie la această competiție.

De asemenea, duminică, 19 aprilie 2015, la ora 19.00, va avea loc întâlnirea cu reprezentanții tuturor echipelor participante. În cadrul acesteia va avea loc tragerea la sorți a echipelor precum și dezbaterea regulamentului competiției. De asemenea, se vor putea expune eventualele propuneri pentru o mai bună desfășurare a campionatului. De aceea, prezența la această întâlnire este obligatorie. Cei care nu vor participa la această întâlnire nu vor putea fi înscriși în competiție.

Deschiderea oficială a evenimentului va debuta marți, 21 aprilie 2015, la ora 16.00 și va fi animată de prezența PS Aurel Percă, care va împărți binecuvântarea sa asupra jucătorilor și a terenurilor. Sunt invitați să participe la acest eveniment echipele înscrise în competiție împreună cu preoții din comunitate și cei care îi vor susține pe parcursul desfășurării campionatului (galeria).

Finala, la care sunt invitate toate echipele, se va juca la 16 mai 2015.

Înscrierile se pot face la pr. Ovidiu-Ciprian Solomon (vicar la Parohia "Sfântul Anton" din Iași) - tel. 0742/541411 și la pr. Marius Bereșoaie (formator la Seminarul "Don Orione") - tel. 0756/066968.

Andrieș Cristian


 

lecturi: 10.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat