Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 VIAȚA DIECEZEI 

Caritas: Lansarea proiectului "F.O.R. - Formare și Ocupare pentru mediul Rural"
POSDRU/135/5.2/S/127786

"Centrul Diecezan Caritas Iași" organizează vineri, 30 mai 2014, conferința de presă de lansare a proiectului "F.O.R. - Formare și Ocupare pentru mediul Rural", eveniment ce se va desfășura începând cu ora 11.00, la sediul din strada Vasile Lupu, nr. 134, Iași. În cadrul conferinței de presă vor fi prezentate scopul și obiectivele proiectului, echipa de proiect, detalii cu privire la grupul țintă și beneficiarii proiectului, precum și alte informații.

Proiectul "F.O.R. - Formare și Ocupare pentru mediul Rural", are o durată de implementare de 18 luni, este co-finanțat prin Fondul Social European în cadrul Programului Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 5 - "Promovarea măsurilor active de ocupare", Domeniul major de intervenție 5.2. - "Promovarea sustenabilității pe termen lung a zonelor rurale în ceea ce privește dezvoltarea resurselor umane și ocuparea forței de muncă". Partener în cadrul acestui proiect este Asociația Caritas Munster din Germania.

Activitățile proiectului au ca obiectiv dezvoltarea competențelor profesionale și facilitarea integrării pe piața muncii a persoanelor din mediul rural din regiunile Nord-Est și Sud-Est a României, din județele Iași, Vaslui, Neamț, Bacău, Suceava și Galați. Pe parcursul derulării proiectului vor fi dezvoltate programe integrate pentru formare, ocupare și consiliere socio-profesională pentru persoane din mediul rural din cele 6 județe vizate și care vor fi calificate în domeniile îngrijitoare bătrâni la domiciliu, infirmiere, tehnicieni maseuri.

Înființat în anul 1992, Centrul Diecezan Caritas Iași a dezvoltat până în prezent mai multe proiecte cu caracter socio-umanitar și educaționale, adresate diverselor categorii defavorizate.

Mai multe informații puteți obține la tel.: 0232-210085; e-mail: contact@caritas-iasi.ro; www.caritas-iasi.ro. Persoană de contact: Gema Bacoanu, manager proiect.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Centrul Diecezan Caritas Iași
 


lecturi: 6.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat